zondag 28 februari 2016

Plaats hier je recensie, mening of review van De Jager Variant - Het Narrenmat

6 opmerkingen:

  1. Theodor den Hartog7 maart 2016 om 02:12

    Vanaf het begin leest het boek prettig en is het lastig om het even weg te leggen. De schrijver weet je mee te nemen in het verhaal en geeft extra diepgang door de mooie, inhoudelijke beschrijvingen van de personen en hun karakter. Het verhaal is van begin tot eind spannend, zinnenprikkelend en geeft genoeg aanknopingspunten voor je eigen fantasie.
    Ik ben geen ‘lezer’ maar na de laatste pagina kijk ik toch wel uit naar een vervolg van dit boek. Wat mij betreft een aanrader !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De eerste reactie van een thriller-blogger: http://www.boekenbeschrijfster.nl/content/ron-hartman-%E2%80%93-de-jager-variant-het-narren-mat

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Miranda Janssen11 maart 2016 om 05:35

    Een spannende thriller die je vanaf het begin meeneemt in een wereld waar niets is wat het lijkt. Tot de laatste bladzijde uiterst boeiend geschreven In een makkelijk te lezen stijl. De lezer moet wel even opletten om de "ludlum" achtige verhaallijn duidelijk te krijgen. Net als je denkt dat je weet waar het naar toe gaat is alles toch weer anders. Zeer verrassend!
    Gelukkig komt er een deel 2 want dit smaakt echt naar meer

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lijkt me heel spannend en interessant verhaal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wouter de Looff8 mei 2016 om 03:51

    Mooi boek! Als het verhaal eenmaal op gang komt is het een echte page-turner. Vlot geschreven, spannend en vol verrassende plotwendingen. Een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen